Om Lunabe Billett og adgangskontroll Design Kjøp billett
Support
billett og adgangskontroll
ALT gjennom samme selskap

Lunabe AS som uavhengig tjenesteyter og spesialist for billettsalg, media og sanntidsunderholdning følger allerede nå opp, over 3 500 arrangementer organisert av de mest forskjellige arrangører som jobber med teater, idrett, konserter, turisme / reiseliv, messer – og av arrangementssentere i hele Tyskland. Hele omfanget er flere hundretusen billetter pr. år.
Vi arbeider tett sammen med arrangører, sammen med vår partner SAP stiller vi en programvareløsning for organisering, gjennomføring og kontroll av hele billettsalg for alle salgskanaler til disposisjon. Vi gjør det altså mulig at våre kunder kan enkelt og komfortabelt kjøpe sine billetter på nettet, via telefonbestilling i Lunabe sitt telefonsenter, i én av våre lokale forhåndssalgskontorer i hele landet, eller i skranken direkte på arrangementsstedet.

 

code@phone
Digitale billetter uavhengig av plattform. For Iphone-brukere finnes appen «Passbook». Passbok er en brukervennlig applikasjon som lagrer dine billetter digitalt. Billetten du har bestilt vil da automatisk plasseres i passbooken.
Fysiske billetter
Fysiske billetter er fortsatt det mest brukte alternativet. Kundene kjøper den fysiske billetten direkte gjennom billettkontoret, Lunabe eller mottar den i posten. Vi skiller mellom systemgenererte fysiske billetter og billetter
designet spesielt til dine behov.
print@home
Print@home er trolig den enkleste varianten. Kundene trenger kun å skrive ut billetten hjemme og vise den ved inngangen. Et tomt
område kan fylles med
sponsorer, en flott B2B-effekt hvor man i tillegg kan få markedsført sine samarbeidspartnere.
forskjellige betalingsmetoder

Betal med de vanligste betalingsmetodene VISA eller MASTERCARD. Vi kan legge til flere betalingsløsninger, som feks. VIPPS, Paypal osv..

adgangskontroll

Takket være våre mobile løsninger tilhører manuell avriving av billetter ved adgangskontroll, fortiden. Allikevel river vi billetten din gjerne av, hvis du ønsker det. Hvis du liker en moderne fremgangsmåte, bruker du våre løsninger for arrangementer i alle størrelser.
Uansett om du ønsker en lørdag i klubben eller en søndag på stadion – vi har den perfekte adgangsløsningen for alle slags arrangementer. Vi har førsteklasses teknikk og utstyr som berøringsfrie porter, dreiebarrierer, håndskannere eller moderne radioteknikk til disposisjon.
Uansett vær, uansett temperatur, og uansett hvor mange radiofrekvenser eller WLAN som finnes på stedet hvor du holder ditt arrangement – med Lunabe fungerer iverksettelsen på høyeste nivå. Dra nytte av våre erfaringer fra mange arrangementer, vårt samarbeid med fremragende partnere, og fra bruksmulighetene for vårt system under store og mindre arrangementer.

 


Vi har utviklet softwaren LuAPP Skanner og LuApp Server, slik tilpasses dine kundedata kjappt
Sikker og lynrask skanning en manuell avrivning
Kontroll av alle billetter med Luapp Server
Software kontroll av alle billetter med Luapp Skanner, LuApp Skanner Software, i Servermodus, Standalone-Modus eller Live-Modus
Billig løsning
Kompetente medarbeidere innen adgangskontroll og event rådgivning
Tilknytning til andre grensesnitt ved etterspørsel


LuApp Skanner

Her satser vi på velprøvde manuelle skannere; disse kan brukes overalt.
Trådløs nettverksforbindelse via WLAN eller via UMTS 3,5 tømmers fargedisplay med berøring
Håndskannere med vår LuApp skanner programvare validere alle vanlige billettformer med 1D og 2D strekkoder – i server-modus – i alene-modus – eller i sanntids-modus
En håndskanner kan håndtere ca. 600 – 1000 besøkende pr. time

LuApp Server

Validering av alle vanlige billettyper med vår LuApp server programvare
Validering av ulike adgangsområder (for eksempel, etter blokker)
Validering av ulike adgangsringer (for eksempel, først stadion, deretter VIP)
Sanntids-overvåkning av WLAN
Sanntids-overvåkning av tilkoblede kontrollenheter
Arkivering
Brukeradministrasjon
Sanntids-feilovervåkning
Adgangsstatistikker
Eksisterende grensesnitt mot SAP ET, samt mulighet for offline import av alle vanlige billettdata